Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus City Seymour United
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Anderson Lee rent richting de bal. Anderson Lee probeert naar een medespeler te passen. Dunivant bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Upton met een harde bal richting middenveld. Gay kopt de bal weg. Hahnemann heeft problemen om de bal te vangen. Hankla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankla schiet op doel. Saberhagen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Seymour United 1:0

13e minuut.
Gay verovert de bal door een tackle van achteren. Gay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hankla de bal. Hankla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Seymour United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 51%, Seymour United 49%.
Columbus City - Seymour United 2:0

49e minuut.
Inworp. Rey met de inworp. Anderson Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson Lee schiet op doel. Upton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Galloway geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yates zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gay is nu in balbezit. Gay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Parsons geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Anderson Lee de bal onder controle te krijgen. Gay kopt de bal weg. Hankla rent richting de bal. Hankla schiet op doel. Saberhagen bokst de bal weg.

69e minuut.
Hahnemann probeert de bal aan de voet te houden. Riddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gay krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Maupin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rey met een snelle inworp. Anderson Lee is nu in balbezit. Anderson Lee geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly onderschept slim de pass. Seikaly passt de bal met de wreef. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Seymour United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 62%, Seymour United 38%.
Columbus City - Seymour United 2:1