Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daltony BarcaZona
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Mcathy geeft de bal voor. Brooke heeft problemen om de bal te vangen. Van Note rent richting de bal. Van Note schiet op doel. Brooke probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - BarcaZona 0:1

12e minuut.
Doeltrap. Bigsby trapt de bal weg van het doel. McNeil kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Note de bal. Van Note schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Travis speelt de bal door. McNeil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hope is nu in balbezit. Hope schiet op doel. McDowell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
daltony - BarcaZona 1:1

35e minuut.
Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson passt de bal in één keer door. McNeil speelt de bal door. Van Note rent richting de bal. Van Note haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - BarcaZona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daltony 47%, BarcaZona 53%.
daltony - BarcaZona 1:2

70e minuut.
Burgin speelt de bal door. Mcathy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christopher. Christopher krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook geeft de bal voor. Buckingham probeert de bal aan de voet te houden. Mcathy rent richting de bal. Mcathy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Burgin speelt de bal door. Bonner rent richting de bal. Bonner probeert naar een medespeler te passen. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Madden geeft een hoge lob. Inworp. Noonan met de inworp. McNeil is nu in balbezit. McNeil draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Brooke trapt de bal weg. Daar is Travis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hope is nu in balbezit. Hope draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daltony 39%, BarcaZona 61%.
daltony - BarcaZona 1:2