Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
memedaddy88 fishing fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Prior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abraham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abraham met een snel genomen vrije trap. Woodford kopt de bal weg. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp haalt uit met een fantastische trap. Marley bokst de bal weg.

12e minuut.
Mapp passt de bal met de wreef. Galloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galloway is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mapp neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
memedaddy88 - fishing fc 1:0

19e minuut.
Cancela kopt de bal weg. Pickens is nu in balbezit. Barlow schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Barlow moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barlow schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Mapp rent richting de bal. Mapp passt de bal met de wreef. Galloway rent richting de bal. Galloway schiet op doel. Marley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
memedaddy88 - fishing fc 2:0

26e minuut.
Inworp. Woodford met een snelle inworp. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp haalt uit met een fantastische trap. Graham met een sublieme pass. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Galloway verovert de bal door een tackle van achteren. Prior rent richting de bal. Galloway onderschept slim de pass. Galloway haalt uit met een fantastische trap. Graham probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: memedaddy88 36%, fishing fc 64%.
memedaddy88 - fishing fc 2:0

47e minuut.
Bogans rent richting de bal. Bogans passt de bal in één keer door. Galloway rent richting de bal. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cancela passt de bal in één keer door. Daar is Farris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancela probeert naar een medespeler te passen. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickens speelt de bal door. Klungelig pakt Zwick de bal. Bogans rent richting de bal. Bogans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Busch trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Abraham de bal. Bogans is nu in balbezit. Bogans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
memedaddy88 - fishing fc 2:1

66e minuut.
Prior bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp rent richting de bal. Prior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mapp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pickens wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
O’Donald met een snelle inworp. Dean geeft de bal voor. Money kopt de bal weg. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: memedaddy88 53%, fishing fc 47%.
memedaddy88 - fishing fc 2:1