Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus City VieSoccer
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Nash de bal. Fletcher rent richting de bal. Nash onderschept slim de pass. Nash geeft een hoge lob. Vallée krijgt zijn hoofd ertegen. Upton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Yates bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagwell verovert de bal door een tackle van achteren. Bagwell geeft de bal voor. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bulow kan de bal niet met de borst controleren. Bulow probeert naar een medespeler te passen. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Upton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - VieSoccer 0:1

9e minuut.
Daar is Parsons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parsons geeft de bal voor. Dobson kopt de bal weg. Chyliński heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bulow verovert de bal door een tackle van achteren. Bulow met een sublieme pass. Vallée heeft problemen om de bal te vangen. Vallée schiet op doel. Maupin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - VieSoccer 0:2

14e minuut.
Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallée krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bagwell met de inworp. Bulow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulow geeft de bal voor. Klungelig pakt Parsons de bal. Vallée geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Upton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Upton met een sublieme pass. Bagwell kopt de bal weg. Bulow geeft de bal voor. Dunivant probeert de bal met de borst te controleren. Upton bokst de bal weg.

22e minuut.
Bagwell is nu in balbezit. Bagwell passt de bal in één keer door. Nash rent richting de bal. Nash geeft een hoge lob. Maupin kopt de bal weg. Upton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Šiška probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nash speelt de bal door. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée schiet op doel. Upton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Šiška heeft problemen om de bal te vangen. Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower passt de bal met de wreef. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée haalt uit met een fantastische trap. Upton bokst de bal weg.

30e minuut.
Eisenhower heeft problemen om de bal te vangen. Šiška verovert de bal door een tackle van achteren. Šiška speelt de bal door. Vallée is nu in balbezit. Vallée schiet op doel. Upton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bulow geeft de bal voor. Nash rent richting de bal. Nash passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šiška de bal. Šiška passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - VieSoccer 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 77%, VieSoccer 23%.
Columbus City - VieSoccer 0:3

51e minuut.
Bagwell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castillo de bal. Nash is nu in balbezit. Nash geeft de bal voor. Vallée springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fletcher geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nash met de inworp. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 67%, VieSoccer 33%.
Columbus City - VieSoccer 0:3