Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaZona memedaddy88
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McDowell met een harde bal richting middenveld. Woodford kopt de bal weg. Mapp rent richting de bal. Mapp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Abraham rent richting de bal. McNeil verovert de bal door een tackle van achteren. McNeil passt de bal in één keer door. Vilita rent richting de bal. Vilita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Burgin met een sublieme pass. Vilita is nu in balbezit. Vilita passt de bal met de wreef. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note haalt uit met een fantastische trap. Redford bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaZona 43%, memedaddy88 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BarcaZona - memedaddy88 0:0

53e minuut.
Woodford probeert naar een medespeler te passen. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis passt de bal met de wreef. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cancela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancela geeft een lange en hoge pass. McMahan is nu in balbezit. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... Redford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaZona 52%, memedaddy88 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BarcaZona - memedaddy88 0:0