Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fishing fc daltony
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ivory verovert de bal door een tackle van achteren. Ivory passt de bal in één keer door. Urrutia met een sublieme pass. Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. Hope haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziegler met een snelle inworp. Prior bereikt de bal nog maar net als eerste. Hope verovert de bal door een tackle van achteren. Hope schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - daltony 0:1

21e minuut.
Christopher passt de bal in één keer door. Ivory heeft problemen om de bal te vangen. Ivory probeert naar een medespeler te passen. Emerson rent richting de bal. Emerson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - daltony 0:2

25e minuut.
Hope onderschept slim de pass. Bonner met een sublieme pass. Emerson is nu in balbezit. Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. Hope draait met de bal, schiet en ... Marley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ivory verovert de bal door een tackle van achteren. Ivory geeft een hoge lob. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. Hope schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fishing fc 76%, daltony 24%.
fishing fc - daltony 0:2

47e minuut.
Prior bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivory is nu in balbezit. Ivory speelt de bal door. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Marley met een harde bal richting middenveld. Bonner rent richting de bal. Bonner passt de bal met de wreef. Emerson is nu in balbezit. Emerson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Harju rent richting de bal. Harju probeert naar een medespeler te passen. Emerson rent richting de bal. Emerson draait met de bal, schiet en ... Mills kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - daltony 0:3

68e minuut.
Emerson is nu in balbezit. Hope rent richting de bal. Prior is nu in balbezit. Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. Hope schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Emerson rent richting de bal. Graham verovert de bal door een tackle van achteren. Graham speelt de bal door. Harju rent richting de bal. Harju geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ziegler met een sublieme pass. Bogans is nu in balbezit. Brooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans onderschept slim de pass. Bogans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bonner onderschept slim de pass. Bonner geeft een hoge lob. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson verovert de bal door een tackle van achteren. Emerson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivory onderschept slim de pass. Ivory speelt de bal door. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Harju met de inworp. Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hope raakt geblesseerd tijdens het duel. Hope legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - daltony 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fishing fc 66%, daltony 34%.
fishing fc - daltony 0:4