Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daltony VieSoccer
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 34.6
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Madden geeft een hoge lob. Nash rent richting de bal. Nash probeert naar een medespeler te passen. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel. Bigsby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - VieSoccer 0:1

9e minuut.
Christopher geeft een hoge lob. Dobson rent richting de bal. Emerson begaat een overtreding. Dobson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Bigsby trapt de bal weg. Dobson kopt de bal weg. Brooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée onderschept slim de pass. Vallée schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Świeca geeft de bal voor. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash geeft een lange en hoge pass. Vallée krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - VieSoccer 0:2

27e minuut.
Christopher met de inworp. Świeca is nu in balbezit. Świeca passt de bal zonder na te denken. Vallée rent richting de bal. Vallée haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bulow is nu in balbezit. Bulow geeft een hoge lob. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Bigsby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - VieSoccer 0:3

40e minuut.
Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash onderschept slim de pass. Nash speelt de bal door. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nash kopt de bal weg. Daar is Ivory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šiška rent richting de bal. Nash is nu in balbezit. Nash geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daltony 71%, VieSoccer 29%.
daltony - VieSoccer 0:3

47e minuut.
Bonner passt de bal in één keer door. Inworp. Bagwell met de inworp. Bulow rent richting de bal. Bulow geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ivory is nu in balbezit. Šiška onderschept slim de pass. Šiška probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vallée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallée schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bigsby met een harde bal richting middenveld. Bulow kopt de bal weg. Vallée is nu in balbezit. Vallée geeft een lange en hoge pass. Chyliński probeert de bal aan de voet te houden. Bigsby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daltony 70%, VieSoccer 30%.
daltony - VieSoccer 0:3