Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daltony Seymour United
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Hope heeft problemen om de bal te vangen. Riddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riddle met een sublieme pass. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Belcher met een sublieme pass. Springsteen rent richting de bal. Madden begaat een overtreding. Springsteen raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Seikaly neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson Lee geeft een lange en hoge pass. Belcher is nu in balbezit. Belcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buckingham de bal onder controle te krijgen. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - Seymour United 0:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nunez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christopher is nu in balbezit. Anderson Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson Lee geeft de bal voor. Bigsby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Springsteen probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daltony 59%, Seymour United 41%.
daltony - Seymour United 0:1

51e minuut.
Daar is Bonner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly passt de bal met de wreef. Springsteen is nu in balbezit. Springsteen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - Seymour United 0:2

55e minuut.
Belcher kopt de bal weg. Anderson Lee rent richting de bal. Anderson Lee passt de bal in één keer door. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - Seymour United 0:3

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Penny de bal onder controle te krijgen. Seikaly is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hope. Hope krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly geeft de bal voor. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher rent richting de bal. Belcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daltony - Seymour United 0:4

59e minuut.
Christopher is nu in balbezit. Christopher passt de bal met de wreef. Belcher kan de bal niet met de borst controleren. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Riddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riddle probeert naar een medespeler te passen. Springsteen is nu in balbezit. Springsteen haalt uit met een fantastische trap. Bigsby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Riddle speelt de bal door. Anderson Lee is nu in balbezit. Springsteen rent richting de bal. Anderson Lee rent richting de bal. Anderson Lee draait met de bal, schiet en ... Bigsby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bonner heeft problemen om de bal te vangen. Anderson Lee is nu in balbezit. Bonner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anderson Lee wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daltony 57%, Seymour United 43%.
daltony - Seymour United 0:4