Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus City Pomona Red Devils
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Vincent onderschept slim de pass. Demaree rent richting de bal. Demaree met een sublieme pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Upton met een sublieme pass. Unseld kopt de bal weg. Eisenhower is nu in balbezit. Rutter verovert de bal door een tackle van achteren. Rutter geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Demaree verovert de bal door een tackle van achteren. Demaree passt de bal in één keer door. Maupin heeft problemen om de bal te vangen. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Eisenhower rent richting de bal. Demaree onderschept slim de pass. Demaree probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
McMahon met een snelle inworp. Gay is nu in balbezit. Gay passt de bal met de wreef. Mahoney is nu in balbezit. Mahoney geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Eisenhower probeert naar een medespeler te passen. Rutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutter probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Rutter geeft een lange en hoge pass. Inworp. McMahon met een snelle inworp. Gay is nu in balbezit. Gay draait met de bal, schiet en ... Cartwright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rutter geeft een lange en hoge pass. Inworp. McMahon met de inworp. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay schiet op doel. Cartwright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 54%, Pomona Red Devils 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Columbus City - Pomona Red Devils 0:0

58e minuut.
Conrad rent richting de bal. Conrad passt de bal met de wreef. Demaree rent richting de bal. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Conrad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Owsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Owsley rent richting de bal. Owsley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Pomona Red Devils 0:1

68e minuut.
Klungelig pakt Mahoney de bal. Vincent onderschept slim de pass. Demaree rent richting de bal. Demaree draait met de bal, schiet en ... Gray probeert de bal aan de voet te houden. Upton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rutter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hahnemann komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann passt de bal zonder na te denken. Demaree is nu in balbezit. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vincent onderschept slim de pass. Vincent probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann geeft de bal voor. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Armstrong geeft een lange en hoge pass. Demaree speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Gray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Pomona Red Devils 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 57%, Pomona Red Devils 43%.
Columbus City - Pomona Red Devils 0:2