Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaZona Columbus City
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Roner trapt de bal weg van het doel. McNeil kopt de bal weg. Maupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy onderschept slim de pass. Mcathy schiet op doel. Upton bokst de bal weg.

24e minuut.
Lara rent richting de bal. Lara passt de bal in één keer door. Hankla is nu in balbezit. Hankla draait met de bal, schiet en ... Ijaz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaZona - Columbus City 0:1

33e minuut.
Daar is Burgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara rent richting de bal. Lara passt de bal zonder na te denken. Hankla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankla schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaZona 56%, Columbus City 44%.
BarcaZona - Columbus City 0:1

57e minuut.
Mahoney passt de bal in één keer door. Mercer speelt de bal door. Klungelig pakt Ijaz de bal. Hankla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaZona - Columbus City 0:2

61e minuut.
Mahoney is nu in balbezit. Mahoney speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan rent richting de bal. Noonan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Maupin trapt de bal weg. Hankla probeert de bal met de borst te controleren. Hankla passt de bal in één keer door. Yates bereikt de bal nog maar net als eerste. Yates draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaZona 51%, Columbus City 49%.
BarcaZona - Columbus City 0:2