Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VieSoccer BarcaZona
442 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 21.5
adequate Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świeca met een snelle inworp. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash geeft een lange en hoge pass. Daar is Ijaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Burgin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shultis komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Nash geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Roner de bal onder controle te krijgen. Šiška speelt de bal door. Vallée heeft problemen om de bal te vangen. Vallée haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VieSoccer - BarcaZona 1:0

43e minuut.
Urbina kopt de bal weg. Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca geeft de bal voor. Chyliński rent richting de bal. Chyliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VieSoccer 34%, BarcaZona 66%.
VieSoccer - BarcaZona 1:0

55e minuut.
Daar is Shultis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulow geeft een lange en hoge pass. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Vallée de bal. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft de bal voor. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vallée is nu in balbezit. Ijaz rent richting de bal. Vallée verovert de bal door een tackle van achteren. Vallée haalt uit met een fantastische trap. McDowell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VieSoccer - BarcaZona 2:0

87e minuut.
Bulow kopt de bal weg. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer begaat een overtreding. Mercer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VieSoccer 28%, BarcaZona 72%.
VieSoccer - BarcaZona 2:0