Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fishing fc Seymour United
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Klungelig pakt Galloway de bal. Money rent richting de bal. Money passt de bal in één keer door. Bogans is nu in balbezit. Bogans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Anderson Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudreau verovert de bal door een tackle van achteren. Boudreau passt de bal met de wreef. Bogans is nu in balbezit. Bogans haalt uit met een fantastische trap. Saberhagen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Anderson Lee is nu in balbezit. Anderson Lee passt de bal met de wreef. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen rent richting de bal. Springsteen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Money verovert de bal door een tackle van achteren. Money passt de bal in één keer door. Bogans is nu in balbezit. Bogans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - Seymour United 1:0

36e minuut.
Nunez probeert naar een medespeler te passen. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Graham de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fishing fc 57%, Seymour United 43%.
fishing fc - Seymour United 1:0

46e minuut.
O’Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Donald geeft een lange en hoge pass. Hahnemann rent richting de bal. Bogans is nu in balbezit. Bogans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Belcher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wooden komt het veld opgelopen. Allen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O’Donald geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogans heeft problemen om de bal te vangen. Saberhagen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Allen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nunez met een snelle inworp. Anderson Lee is nu in balbezit. Anderson Lee geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Proctor geeft de bal voor. Barlow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anderson Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson Lee draait met de bal, schiet en ... Marley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fishing fc - Seymour United 1:1

85e minuut.
Bogans met een sublieme pass. Barlow rent richting de bal. Springsteen onderschept slim de pass. Anderson Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson Lee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fishing fc 55%, Seymour United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fishing fc - Seymour United 1:1