Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seymour United BarcaZona
343 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Hahnemann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noonan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNeil rent richting de bal. McNeil geeft een lange en hoge pass. Paal! Saberhagen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Note rent richting de bal. Van Note schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Anderson Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson Lee passt de bal met de wreef. Springsteen rent richting de bal. Springsteen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - BarcaZona 1:0

10e minuut.
Burgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly met een sublieme pass. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Belcher is nu in balbezit. Belcher passt de bal zonder na te denken. Springsteen is nu in balbezit. Springsteen haalt uit met een fantastische trap. McDowell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - BarcaZona 2:0

28e minuut.
Belcher is nu in balbezit. Belcher met een sublieme pass. Anderson Lee is nu in balbezit. Anderson Lee schiet op doel. McDowell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - BarcaZona 3:0

29e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note verovert de bal door een tackle van achteren. Proctor maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Proctor naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Ijaz is nu in balbezit. Ijaz geeft de bal voor. Mcathy is nu in balbezit. Mcathy passt de bal met de wreef. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seymour United 38%, BarcaZona 62%.
Seymour United - BarcaZona 3:0

47e minuut.
Noonan passt de bal met de wreef. Burgin is nu in balbezit. Burgin passt de bal met de wreef. Van Note rent richting de bal. Van Note schiet op doel. Saberhagen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Riddle met een sublieme pass. Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal in één keer door. Springsteen rent richting de bal. Springsteen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - BarcaZona 4:0

57e minuut.
Anderson Lee rent richting de bal. Mercer verovert de bal door een tackle van achteren. Mercer met een sublieme pass. Mcathy is nu in balbezit. Mcathy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - BarcaZona 4:1

68e minuut.
Galloway geeft een hoge lob. Rey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mcathy is nu in balbezit. Mcathy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - BarcaZona 4:2

68e minuut.
Anderson Lee heeft problemen om de bal te vangen. Mcathy rent richting de bal. Mcathy passt de bal met de wreef. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Galloway kan de bal niet met de borst controleren. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galloway. Galloway krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook met een sublieme pass. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Anderson Lee rent richting de bal. Anderson Lee passt de bal in één keer door. Springsteen is nu in balbezit. Springsteen schiet op doel. McDowell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seymour United 48%, BarcaZona 52%.
Seymour United - BarcaZona 4:2