Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf Gang Rayados de Monterrey
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 24.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Świerk probeert naar een medespeler te passen. Castanza rent richting de bal. Perkins verovert de bal door een tackle van achteren. Friedland onderschept slim de pass. Friedland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bowling rent richting de bal. Mack onderschept slim de pass. Mack probeert naar een medespeler te passen. Blanding is nu in balbezit. Blanding geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pike springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Gang - Rayados de Monterrey 1:0

16e minuut.
Bowling is nu in balbezit. Pike verovert de bal door een tackle van achteren. Pike speelt de bal door. Blanding is nu in balbezit. Blanding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Martinez met een sublieme pass. Perry is nu in balbezit. Perry met een sublieme pass. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowling is nu in balbezit. Bowling speelt de bal door. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry speelt de bal door. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolf Gang - Rayados de Monterrey 1:1

35e minuut.
Perry onderschept slim de pass. Perry speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Świerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Gang - Rayados de Monterrey 1:2

39e minuut.
Bowling verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez passt de bal zonder na te denken. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Gang 51%, Rayados de Monterrey 49%.
Wolf Gang - Rayados de Monterrey 1:2

49e minuut.
Parks is nu in balbezit. Parks geeft de bal voor. Thornton kopt de bal weg. Świerk probeert de bal aan de voet te houden. Świerk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hetherington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez speelt de bal door. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ... Hetherington maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean onderschept slim de pass. McLean geeft een lange en hoge pass. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanza passt de bal zonder na te denken. Daar is Świerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gere de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castanza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martinez rent richting de bal. Martinez schiet op doel. Hetherington werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Gang - Rayados de Monterrey 1:3

88e minuut.
Friedland probeert naar een medespeler te passen. Perry is nu in balbezit. Perry speelt de bal door. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Gang - Rayados de Monterrey 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Gang 67%, Rayados de Monterrey 33%.
Wolf Gang - Rayados de Monterrey 1:4