Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Stars Neymore
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Lisi is nu in balbezit. Lisi passt de bal in één keer door. Hurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lisi onderschept slim de pass. Lisi met een sublieme pass. Hurst is nu in balbezit. Hurst draait met de bal, schiet en ... Sierman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hurst rent richting de bal. Hurst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Stars - Neymore 1:0

7e minuut.
Hurst rent richting de bal. Neves onderschept slim de pass. Lisi onderschept slim de pass. Lisi draait met de bal, schiet en ... Sierman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Stars - Neymore 2:0

13e minuut.
Neves onderschept slim de pass. Hernandez is nu in balbezit. Lander is nu in balbezit. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Sartorio met een snelle inworp. Lander probeert naar een medespeler te passen. Rice is nu in balbezit. Rice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
McCloud is nu in balbezit. Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Neves speelt de bal door. Rice rent richting de bal. Rice haalt uit met een fantastische trap. Bradford bokst de bal weg.

21e minuut.
Sartorio geeft een hoge lob. Rhyne rent richting de bal. Hurst verovert de bal door een tackle van achteren. Lisi is nu in balbezit. Lisi draait met de bal, schiet en ... Sierman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lander verovert de bal door een tackle van achteren. Rice is nu in balbezit. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice rent richting de bal. Rice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ashe met de inworp. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio met een sublieme pass. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Stars 47%, Neymore 53%.
Dark Stars - Neymore 2:0

87e minuut.
Neves is nu in balbezit. Lisi verovert de bal door een tackle van achteren. Lisi met een sublieme pass. Hurst is nu in balbezit. Hurst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Lander rent richting de bal. Lander passt de bal in één keer door. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Stars 54%, Neymore 46%.
Dark Stars - Neymore 2:0