Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MasterOfDragons Holme
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Bell passt de bal met de wreef. Ring rent richting de bal. Sherman met een sublieme pass. Klungelig pakt Mason de bal. Grand is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lynch onderschept slim de pass. Lynch geeft een lange en hoge pass. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bosworth verovert de bal door een tackle van achteren. Logan rent richting de bal. Logan passt de bal met de wreef. Barker is nu in balbezit. Barker geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Grand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mason is nu in balbezit. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden haalt uit met een fantastische trap. Izzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MasterOfDragons 33%, Holme 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MasterOfDragons - Holme 0:0

50e minuut.
Magoffin geeft een hoge lob. Barker is nu in balbezit. Dayak rent richting de bal. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hancock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Izzo geeft een hoge lob. Bosworth heeft problemen om de bal te vangen. Havlicek rent richting de bal. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dayak is nu in balbezit. Magoffin verovert de bal door een tackle van achteren. Magoffin passt de bal met de wreef. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MasterOfDragons - Holme 0:1

75e minuut.
Mason met een sublieme pass. Barker rent richting de bal. Barker met een sublieme pass. Bosworth heeft problemen om de bal te vangen. Bosworth haalt uit met een fantastische trap. Hancock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Havlicek geeft een hoge lob. Inworp. Omekanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magoffin heeft problemen om de bal te vangen. Magoffin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MasterOfDragons 60%, Holme 40%.
MasterOfDragons - Holme 0:1