Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Gales Neymore
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lander is nu in balbezit. Lander passt de bal in één keer door. Rice is nu in balbezit. Rice haalt uit met een fantastische trap. Reuter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Gales - Neymore 0:1

16e minuut.
Reuter trapt de bal weg van het doel. Neves kopt de bal weg. Leonard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dobbie is nu in balbezit. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sierman trapt de bal weg. Klungelig pakt Neves de bal. Neves speelt de bal door. Daviess is nu in balbezit. Daviess geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Hurst de bal. Daviess rent richting de bal. Daviess geeft een hoge lob. Rice is nu in balbezit. Rice schiet op doel. Reuter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Gales 55%, Neymore 45%.
Tottenham Gales - Neymore 0:1

59e minuut.
Campbell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crawford met een snelle inworp. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Daviess met de inworp. Lander rent richting de bal. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Neves geeft een hoge lob. Reuter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hale. Hale krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Neves is nu in balbezit. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner passt de bal zonder na te denken. Hale rent richting de bal. Hale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Crawford geeft de bal voor. Neves kopt de bal weg. Hitchcock probeert de bal aan de voet te houden. Rice rent richting de bal. Rice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Gales - Neymore 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Gales 55%, Neymore 45%.
Tottenham Gales - Neymore 0:2