Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Stars Tottenham Gales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Skinner verovert de bal door een tackle van achteren. Skinner passt de bal in één keer door. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale schiet op doel. Bradford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Maurin is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez passt de bal in één keer door. Hurst rent richting de bal. Hurst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Stars - Tottenham Gales 1:0

13e minuut.
Kinsey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vonckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinner schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Stars - Tottenham Gales 1:1

16e minuut.
Hurst rent richting de bal. Maurin is nu in balbezit. Maurin passt de bal zonder na te denken. Carson rent richting de bal. Carson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Swanson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skinner rent richting de bal. Skinner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Stars 64%, Tottenham Gales 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Stars - Tottenham Gales 1:1

59e minuut.
Carson rent richting de bal. McArthur rent richting de bal. Carson verovert de bal door een tackle van achteren. Carson geeft de bal voor. Kinsey kopt de bal weg. Bradford bokst de bal weg.

78e minuut.
Kinsey geeft een hoge lob. McArthur bereikt de bal nog maar net als eerste. McArthur geeft een lange en hoge pass. Hurst is nu in balbezit. Hurst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Stars - Tottenham Gales 2:1

82e minuut.
Davenport heeft problemen om de bal te vangen. Davenport geeft een hoge lob. Hurst rent richting de bal. Hurst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Stars - Tottenham Gales 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Stars 55%, Tottenham Gales 45%.
Dark Stars - Tottenham Gales 3:1