Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osmanlı tur Tottenham Gales
1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 21.9
good Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen weak


8e minuut.
Olmi probeert naar een medespeler te passen. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campbell. Brooks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciccardini komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Tottenham Gales 1:0

17e minuut.
Brooks rent richting de bal. Brooks passt de bal met de wreef. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks is nu in balbezit. Brooks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciccardini passt de bal in één keer door. Chirinos is nu in balbezit. Hitchcock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hitchcock krijgt een gele kaart. Chirinos raakt geblesseerd tijdens het duel. Chirinos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reuter bokst de bal weg.

28e minuut.
Durán kopt de bal weg. Klungelig pakt Hitchcock de bal. Hitchcock met een sublieme pass. Brooks is nu in balbezit. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Tottenham Gales 2:0

35e minuut.
Petry met een snelle inworp. Chirinos rent richting de bal. Chirinos passt de bal met de wreef. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sunar trapt de bal weg. Brooks kopt de bal weg. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Hurst probeert de bal aan de voet te houden. Olmi rent richting de bal. Olmi met een sublieme pass. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osmanlı tur 25%, Tottenham Gales 75%.
osmanlı tur - Tottenham Gales 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt Hurst de bal. Olmi is nu in balbezit. Olmi passt de bal met de wreef. Brooks heeft problemen om de bal te vangen. Brooks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Hitchcock de bal onder controle te krijgen. Ciccardini is nu in balbezit. Ciccardini passt de bal in één keer door. Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán geeft een hoge lob. Reuter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Durán passt de bal in één keer door. Daar is Chirinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hitchcock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hitchcock krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Chirinos raakt geblesseerd tijdens het duel. Chirinos met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Petry de bal. Petry geeft de bal voor. Durán kopt de bal weg. Brooks rent richting de bal. Brooks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Olmi speelt de bal door. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal zonder na te denken. Brooks rent richting de bal. Brooks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olmi rent richting de bal. Turner maakt een afschuwelijke overtreding. Turner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Brooks is nu in balbezit. Brooks passt de bal in één keer door. Durán probeert naar een medespeler te passen. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Tottenham Gales 3:0

77e minuut.
Campbell geeft de bal voor. Hale rent richting de bal. Suhrballe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suhrballe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osmanlı tur 30%, Tottenham Gales 70%.
osmanlı tur - Tottenham Gales 3:0