Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holme Savannah Striders FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Boyer rent richting de bal. Boyer probeert naar een medespeler te passen. Mason rent richting de bal. Warren verovert de bal door een tackle van achteren. Warren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holme - Savannah Striders FC 0:1

11e minuut.
Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason probeert naar een medespeler te passen. Evans rent richting de bal. Magoffin rent richting de bal. Magoffin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Sheen passt de bal met de wreef. Sherman rent richting de bal. Sherman probeert naar een medespeler te passen. Evans is nu in balbezit. Evans schiet op doel. Rutter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rutter speelt de bal door. Buckingham kopt de bal weg. Boyer is nu in balbezit. Boyer draait met de bal, schiet en ... Trimble probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Strickland probeert naar een medespeler te passen. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Oughton begaat een overtreding. Oughton krijgt een gele kaart. Buckingham moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Buckingham kan niet meer verder spelen. Castilla komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Mason passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Evans de bal. Evans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boyer is nu in balbezit. Boyer schiet op doel. Izzo heeft problemen om de bal te vangen. Castilla rent richting de bal. Castilla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holme - Savannah Striders FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holme 43%, Savannah Striders FC 57%.
Holme - Savannah Striders FC 0:2

51e minuut.
Issel geeft een lange en hoge pass. Daar is Warren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warren passt de bal met de wreef. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Holme - Savannah Striders FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holme 43%, Savannah Striders FC 57%.
Holme - Savannah Striders FC 0:3