Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Gales Holme
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Hurst probeert de bal aan de voet te houden. Omekanda is nu in balbezit. Hurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Omekanda verovert de bal door een tackle van achteren. Omekanda geeft een lange en hoge pass. Reuter bokst de bal weg.

19e minuut.
Mason is nu in balbezit. Skinner onderschept slim de pass. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinner verovert de bal door een tackle van achteren. Skinner haalt uit met een fantastische trap. Trimble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vonckx rent richting de bal. Ivory onderschept slim de pass. Ivory geeft de bal voor. Evans rent richting de bal. Evans schiet op doel. Reuter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Gales 57%, Holme 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tottenham Gales - Holme 0:0

63e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell geeft een lange en hoge pass. Mason is nu in balbezit. Skinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinner haalt uit met een fantastische trap. Trimble kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Barker speelt de bal door. Magoffin rent richting de bal. Magoffin passt de bal in één keer door. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Gales 51%, Holme 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tottenham Gales - Holme 0:0