Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MasterOfDragons Neymore
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford begaat een overtreding. Crawford krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rhyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden onderschept slim de pass. Madden passt de bal in één keer door. Grand is nu in balbezit. Grand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MasterOfDragons - Neymore 1:0

33e minuut.
Dayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayak passt de bal in één keer door. Grand rent richting de bal. Grand draait met de bal, schiet en ... Sierman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MasterOfDragons 44%, Neymore 56%.
MasterOfDragons - Neymore 1:0

67e minuut.
Magoffin probeert naar een medespeler te passen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Magee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lynch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lynch kan niet meer verder spelen. Klatter komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Daviess met de inworp. Daar is Lander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lander haalt uit met een fantastische trap. Rice maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cody kopt de bal weg. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves begaat een overtreding. Neves krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bell geeft de bal voor. Grand is nu in balbezit. Grand geeft een lange en hoge pass. Madden rent richting de bal. Madden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MasterOfDragons - Neymore 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MasterOfDragons 43%, Neymore 57%.
MasterOfDragons - Neymore 2:0