Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymore osmanlı tur
Normal Tactiek 1
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 38
hopeless Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos passt de bal met de wreef. Bahri rent richting de bal. Bahri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal in één keer door. Brooks is nu in balbezit. Brooks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:1

6e minuut.
Daar is Magee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooks rent richting de bal. Durán speelt de bal door. Bahri is nu in balbezit. Bahri schiet op doel. Sierman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:2

8e minuut.
Durán passt de bal zonder na te denken. Kuykendall heeft problemen om de bal te vangen. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ciccardini rent richting de bal. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal in één keer door. Olmi rent richting de bal. Olmi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sierman trapt de bal weg van het doel. Durán probeert naar een medespeler te passen. Brooks rent richting de bal. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:3

14e minuut.
Daviess is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bahri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán is nu in balbezit. Durán geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:4

17e minuut.
Brooks rent richting de bal. Brooks met een sublieme pass. Olmi is nu in balbezit. Olmi geeft een lange en hoge pass. Cody probeert de bal met de borst te controleren. Sierman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bahri rent richting de bal. Bahri schiet op doel. Sierman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:5

23e minuut.
Rhyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Bahri rent richting de bal. Bahri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Brooks met een sublieme pass. Bahri rent richting de bal. Magee maakt een afschuwelijke overtreding. Magee krijgt een gele kaart. Bahri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olmi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán probeert naar een medespeler te passen. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri schiet op doel. Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:6

30e minuut.
Olmi geeft een lange en hoge pass. Kuykendall is nu in balbezit. Chirinos onderschept slim de pass. Bahri is nu in balbezit. Bahri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán speelt de bal door. Cody rent richting de bal. Brooks rent richting de bal. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brooks met een sublieme pass. Klungelig pakt Durán de bal. Durán probeert naar een medespeler te passen. Bahri heeft problemen om de bal te vangen. Bahri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahri is nu in balbezit. Bahri haalt uit met een fantastische trap. Sierman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:7

37e minuut.
Rhyne kopt de bal weg. Durán speelt de bal door. Chirinos probeert naar een medespeler te passen. Bahri is nu in balbezit. Bahri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rhyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhyne probeert naar een medespeler te passen. Brito probeert de bal aan de voet te houden. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri draait met de bal, schiet en ... Sierman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymore 81%, osmanlı tur 19%.
Neymore - osmanlı tur 0:7

48e minuut.
Brooks onderschept slim de pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán met een sublieme pass. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cody geeft de bal voor. Inworp. Olmi met een snelle inworp. Brooks is nu in balbezit. Brooks geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:8

53e minuut.
Durán onderschept slim de pass. Durán passt de bal met de wreef. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:9

60e minuut.
Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks passt de bal in één keer door. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ... Sierman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:10

65e minuut.
Daar is Ciccardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán is nu in balbezit. Durán probeert naar een medespeler te passen. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymore - osmanlı tur 0:11

71e minuut.
Sierman speelt de bal door. Ciccardini kopt de bal weg. Durán probeert naar een medespeler te passen. Brooks rent richting de bal. Brooks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rhyne geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brooks de bal onder controle te krijgen. Durán speelt de bal door. Klungelig pakt Bahri de bal. Bahri draait met de bal, schiet en ... Sierman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymore 66%, osmanlı tur 34%.
Neymore - osmanlı tur 0:11