Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Gales MasterOfDragons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand onderschept slim de pass. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden haalt uit met een fantastische trap. Reuter probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Magoffin is nu in balbezit. Magoffin geeft de bal voor. Klungelig pakt Campbell de bal. Skinner is nu in balbezit. Skinner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dayak rent richting de bal. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner passt de bal in één keer door. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Campbell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wallace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Campbell speelt de bal door. Ring is nu in balbezit. Ring met een sublieme pass. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leonard probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Gales - MasterOfDragons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Gales 62%, MasterOfDragons 38%.
Tottenham Gales - MasterOfDragons 0:1

55e minuut.
Grand is nu in balbezit. Grand schiet op doel. Klungelig pakt Leonard de bal. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hitchcock passt de bal zonder na te denken. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand draait met de bal, schiet en ... Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Havlicek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vonckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Turner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madden rent richting de bal. Madden speelt de bal door. Grand is nu in balbezit. Grand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hitchcock kopt de bal weg. Vonckx kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Wallace zijn tegenspeler op de grond. Wallace krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Gales 40%, MasterOfDragons 60%.
Tottenham Gales - MasterOfDragons 0:1