Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osmanlı tur Dark Stars
1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 17
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Olmi kopt de bal weg. Durán kan de bal niet met de borst controleren. Durán met een sublieme pass. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bahri rent richting de bal. Bahri passt de bal met de wreef. Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooks rent richting de bal. Brooks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Dark Stars 1:0

7e minuut.
Bahri verovert de bal door een tackle van achteren. Bahri passt de bal met de wreef. Brooks is nu in balbezit. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ashe geeft een hoge lob. Sartorio kopt de bal weg. Durán met een sublieme pass. Bahri is nu in balbezit. Bahri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brooks springt en kopt de bal. Klungelig pakt Striker de bal. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Durán met een sublieme pass. Chirinos probeert de bal aan de voet te houden. Chirinos passt de bal met de wreef. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Petry rent richting de bal. Petry geeft een hoge lob. Brooks rent richting de bal. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bahri rent richting de bal. Bahri passt de bal zonder na te denken. Durán is nu in balbezit. Brooks is nu in balbezit. Brooks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Dark Stars 2:0

32e minuut.
Bahri verovert de bal door een tackle van achteren. Brooks is nu in balbezit. Durán speelt de bal door. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Dark Stars 3:0

39e minuut.
Bradford speelt de bal door. Ciccardini heeft problemen om de bal te vangen. Ciccardini speelt de bal door. Bahri rent richting de bal. Bahri passt de bal zonder na te denken. Bradford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Brooks de bal. Brooks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Dark Stars 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osmanlı tur 15%, Dark Stars 85%.
osmanlı tur - Dark Stars 4:0

55e minuut.
Suhrballe speelt de bal door. Klungelig pakt Striker de bal. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Dark Stars 5:0

56e minuut.
Hurst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rhodes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Bahri is nu in balbezit. Bahri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bahri kopt de bal weg. Durán rent richting de bal. Brooks is nu in balbezit. Durán rent richting de bal. Durán geeft een lange en hoge pass. Bradford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Bradford probeert naar een medespeler te passen. Olmi rent richting de bal. Olmi passt de bal met de wreef. Brooks is nu in balbezit. Brooks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bahri rent richting de bal. Durán rent richting de bal. Durán passt de bal met de wreef. Brooks is nu in balbezit. Brooks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Olmi rent richting de bal. Olmi geeft de bal voor. Ashe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olmi zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
osmanlı tur - Dark Stars 6:0

89e minuut.
Suhrballe kopt de bal weg. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán met een sublieme pass. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osmanlı tur 22%, Dark Stars 78%.
osmanlı tur - Dark Stars 6:0