Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Africans United Haribalsacinators
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Bottoms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottoms geeft de bal voor. Daar is Cartman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Africans United - Haribalsacinators 1:0

9e minuut.
McNicol passt de bal met de wreef. Chung is nu in balbezit. Chung speelt de bal door. Prince rent richting de bal. Prince draait met de bal, schiet en ... Lacey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Africans United - Haribalsacinators 2:0

12e minuut.
Pence probeert naar een medespeler te passen. Cartman rent richting de bal. Cartman geeft een hoge lob. Bosworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosworth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Camic de bal onder controle te krijgen. Chung rent richting de bal. Chung probeert naar een medespeler te passen. Prince is nu in balbezit. Prince draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
McNicol controleert de bal met de borst. Camic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McNicol. McNicol krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Swanson met een snelle inworp. Klungelig pakt Cartman de bal. Cartman probeert naar een medespeler te passen. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Detter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Africans United 50%, Haribalsacinators 50%.
Africans United - Haribalsacinators 2:0

53e minuut.
Booty is nu in balbezit. Booty geeft een lange en hoge pass. Cartman kopt de bal weg. Bosworth rent richting de bal. Bosworth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Reis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Branan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bosworth rent richting de bal. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosworth onderschept slim de pass. Bosworth schiet op doel. Detter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Africans United - Haribalsacinators 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Africans United 45%, Haribalsacinators 55%.
Africans United - Haribalsacinators 2:1