Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haribalsacinators World Renowned Super Stars
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 26.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Zahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottoms rent richting de bal. Bottoms speelt de bal door. Sheen rent richting de bal. Sheen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zalinsky geeft de bal voor. Conway rent richting de bal. Camic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conway raakt geblesseerd tijdens het duel. Calhoun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford onderschept slim de pass. Ledford probeert naar een medespeler te passen. Zahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahn geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartman is nu in balbezit. McQueen onderschept slim de pass. McQueen geeft de bal voor. Howard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - World Renowned Super Stars 0:1

25e minuut.
Bosworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic passt de bal zonder na te denken. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sheen speelt de bal door. McBride rent richting de bal. Howard onderschept slim de pass. Howard haalt uit met een fantastische trap. Westbrook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - World Renowned Super Stars 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haribalsacinators 71%, World Renowned Super Stars 29%.
Haribalsacinators - World Renowned Super Stars 0:2

50e minuut.
Kotschau is nu in balbezit. Kotschau geeft de bal voor. Inworp. Conway zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledford geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ledford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zahn kan de bal niet met de borst controleren. Zahn met een sublieme pass. Daar is McQueen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McQueen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zalinsky heeft problemen om de bal te vangen. Howard is nu in balbezit. Howard passt de bal zonder na te denken. McQueen rent richting de bal. McQueen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - World Renowned Super Stars 0:3

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Westbrook met een harde bal richting middenveld. Calhoun kopt de bal weg. McQueen is nu in balbezit. McQueen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zahn kopt de bal weg. Daar is Howard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Black rent richting de bal. McQueen verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - World Renowned Super Stars 0:4

81e minuut.
Emerson passt de bal met de wreef. Obrzut is nu in balbezit. Calhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haribalsacinators 72%, World Renowned Super Stars 28%.
Haribalsacinators - World Renowned Super Stars 0:4