Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ishaan Chat FC Haribalsacinators
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Cartman probeert naar een medespeler te passen. Black is nu in balbezit. Black passt de bal zonder na te denken. Camic rent richting de bal. Camic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Todd de bal. Todd probeert naar een medespeler te passen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic is nu in balbezit. Camic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Black raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pence komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kotschau rent richting de bal. Hartman is nu in balbezit. Kotschau maakt een afschuwelijke overtreding. Kotschau krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartman passt de bal met de wreef. Todd is nu in balbezit. Bosworth verovert de bal door een tackle van achteren. Bosworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ishaan Chat FC - Haribalsacinators 0:1

29e minuut.
David geeft de bal voor. Inworp. Reis met een snelle inworp. Camic bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ishaan Chat FC 53%, Haribalsacinators 47%.
Ishaan Chat FC - Haribalsacinators 0:1

59e minuut.
Todd verovert de bal door een tackle van achteren. Bottoms onderschept slim de pass. Bottoms speelt de bal door. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth passt de bal zonder na te denken. Bredar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Depp probeert naar een medespeler te passen. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Guevara passt de bal met de wreef. Aloisi heeft problemen om de bal te vangen. Aloisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ishaan Chat FC - Haribalsacinators 1:1

79e minuut.
Camic rent richting de bal. Bosworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic is nu in balbezit. Camic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ishaan Chat FC - Haribalsacinators 1:2

85e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Cartman is nu in balbezit. Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een hoge lob. Ferrell met een sublieme pass. Westbrook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pence rent richting de bal. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal in één keer door. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ishaan Chat FC 47%, Haribalsacinators 53%.
Ishaan Chat FC - Haribalsacinators 1:2