Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricky XI Promising Grizzlies
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Fulton verovert de bal door een tackle van achteren. Fulton geeft een hoge lob. Tamme rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hill geeft een hoge lob. Gilmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmore geeft een lange en hoge pass. Claunch rent richting de bal. Claunch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Underwood met een sublieme pass. Chase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ortiz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ortiz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chase raakt geblesseerd tijdens het duel. Chase met een snel genomen vrije trap. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Patton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wallace trapt de bal weg. Fulton kopt de bal weg. Chase controleert de bal met de borst. Odgers verovert de bal door een tackle van achteren. Odgers draait met de bal, schiet en ... Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Grayson is nu in balbezit. Hitchcock onderschept slim de pass. Hitchcock geeft de bal voor. Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricky XI 46%, Promising Grizzlies 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ricky XI - Promising Grizzlies 0:0

49e minuut.
Huber rent richting de bal. Claunch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Claunch raakt geblesseerd tijdens het duel. Claunch neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - Promising Grizzlies 0:1

65e minuut.
Lawrence met een sublieme pass. Pinner is nu in balbezit. Chase bereikt de bal nog maar net als eerste. Odgers is nu in balbezit. Odgers draait met de bal, schiet en ... Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ricky XI - Promising Grizzlies 1:1

80e minuut.
Claunch rent richting de bal. Patton is nu in balbezit. Crane rent richting de bal. Patton onderschept slim de pass. Patton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricky XI 58%, Promising Grizzlies 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ricky XI - Promising Grizzlies 1:1