Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fearsome Cowboys Africans United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito speelt de bal door. Prince rent richting de bal. Prince schiet op doel. Elliott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pollard kopt de bal weg. Kidd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lefferts rent richting de bal. Gibbs rent richting de bal. Gibbs haalt uit met een fantastische trap. Elliott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Cowboys - Africans United 0:1

32e minuut.
Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt met een sublieme pass. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fearsome Cowboys - Africans United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Cowboys 61%, Africans United 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fearsome Cowboys - Africans United 1:1

46e minuut.
Inworp. Whitsitt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roosevelt met een sublieme pass. Lefferts rent richting de bal. Lefferts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chung rent richting de bal. Cooley onderschept slim de pass. Cooley speelt de bal door. Prince is nu in balbezit. Prince schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gibbs geeft de bal voor. Cooley is nu in balbezit. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung haalt uit met een fantastische trap. Cooley probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Cowboys 60%, Africans United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fearsome Cowboys - Africans United 1:1