Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holosko7 Promising Grizzlies
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Seagal rent richting de bal. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo geeft de bal voor. Letterman rent richting de bal. Letterman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pinner met een snelle inworp. Chase heeft problemen om de bal te vangen. D`Angelo maakt een afschuwelijke overtreding. D`Angelo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mackenzie onderschept slim de pass. D`Angelo rent richting de bal. Mackenzie is nu in balbezit. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
D`Angelo geeft een hoge lob. Tamme bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Wallace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
holosko7 - Promising Grizzlies 1:0

15e minuut.
D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Tamme kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Claunch de bal onder controle te krijgen. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pinner speelt de bal door. Mackenzie speelt de bal door. Klungelig pakt Mackenzie de bal. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ironside geeft een lange en hoge pass. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo passt de bal in één keer door. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chase geeft een hoge lob. Inworp. Peterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
holosko7 - Promising Grizzlies 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holosko7 28%, Promising Grizzlies 72%.
holosko7 - Promising Grizzlies 2:0

47e minuut.
Grayson rent richting de bal. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo met een sublieme pass. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bobo met een snelle inworp. Chase bereikt de bal nog maar net als eerste. Chase geeft een lange en hoge pass. Mackenzie probeert de bal aan de voet te houden. Gilmore geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Chase bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo passt de bal in één keer door. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pinner geeft een hoge lob. Inworp. Peterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Letterman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo passt de bal zonder na te denken. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
holosko7 - Promising Grizzlies 3:0

89e minuut.
Klungelig pakt D`Angelo de bal. Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Tamme passt de bal in één keer door. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Patton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holosko7 31%, Promising Grizzlies 69%.
holosko7 - Promising Grizzlies 3:0