Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promising Grizzlies holosko7
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Bobo rent richting de bal. Bobo geeft een lange en hoge pass. Chase is nu in balbezit. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vonckx geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mackenzie de bal. Chase rent richting de bal. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chase is nu in balbezit. D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Grizzlies - holosko7 0:1

27e minuut.
Chase rent richting de bal. Peterson verovert de bal door een tackle van achteren. Pinner begaat een overtreding. Pinner krijgt een gele kaart. Peterson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Angelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peterson is nu in balbezit. Pinner maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pinner naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Claunch is nu in balbezit. Abraham onderschept slim de pass. Abraham met een sublieme pass. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grayson speelt de bal door. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie passt de bal met de wreef. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Grizzlies 61%, holosko7 39%.
Promising Grizzlies - holosko7 0:1

71e minuut.
Peterson met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie passt de bal zonder na te denken. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo passt de bal zonder na te denken. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Grizzlies - holosko7 0:2

87e minuut.
Klungelig pakt Mackenzie de bal. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo speelt de bal door. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonckx geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tamme de bal. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Grizzlies - holosko7 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Grizzlies 66%, holosko7 34%.
Promising Grizzlies - holosko7 0:3