Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Renowned Super Stars Milford BC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten average
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
May kan de bal niet met de borst controleren. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. May verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen schiet op doel. Gershwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
World Renowned Super Stars - Milford BC 1:0

14e minuut.
Sheen kopt de bal weg. Klungelig pakt May de bal. Howard is nu in balbezit. McQueen rent richting de bal. McQueen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
McQueen rent richting de bal. Alleyne geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert McQueen de bal onder controle te krijgen. Gillispie rent richting de bal. Gillispie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
World Renowned Super Stars - Milford BC 1:1

39e minuut.
Conway met de inworp. Calhoun probeert naar een medespeler te passen. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Howard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
World Renowned Super Stars - Milford BC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Renowned Super Stars 47%, Milford BC 53%.
World Renowned Super Stars - Milford BC 2:1

47e minuut.
Sheen geeft een lange en hoge pass. Johnson rent richting de bal. Calhoun maakt een afschuwelijke overtreding. Calhoun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Johnson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Johnson kan niet meer verder spelen. Hockensmith komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cherundolo met de inworp. Klungelig pakt Durst de bal. Durst passt de bal met de wreef. Gillispie rent richting de bal. Gillispie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
World Renowned Super Stars - Milford BC 2:2

58e minuut.
Gershwin trapt de bal weg van het doel. Sheen kopt de bal weg. McQueen rent richting de bal. McQueen schiet op doel. May probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Alleyne onderschept slim de pass. Alleyne passt de bal in één keer door. Busey rent richting de bal. Howard onderschept slim de pass. Howard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
World Renowned Super Stars - Milford BC 3:2

75e minuut.
Ledford rent richting de bal. Ledford geeft een lange en hoge pass. May bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard onderschept slim de pass. Howard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Renowned Super Stars 30%, Milford BC 70%.
World Renowned Super Stars - Milford BC 3:2