Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milford BC World Renowned Super Stars
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.2
zwak Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Busey is nu in balbezit. Howard verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard is nu in balbezit. Howard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McQueen is nu in balbezit. McQueen passt de bal met de wreef. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ledford verovert de bal door een tackle van achteren. Ledford geeft de bal voor. Howard is nu in balbezit. McQueen is nu in balbezit. McQueen haalt uit met een fantastische trap. Borchers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
McQueen is nu in balbezit. McQueen passt de bal zonder na te denken. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard draait met de bal, schiet en ... Borchers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milford BC - World Renowned Super Stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milford BC 66%, World Renowned Super Stars 34%.
Milford BC - World Renowned Super Stars 0:1

56e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Calhoun passt de bal zonder na te denken. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alleyne bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen probeert naar een medespeler te passen. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Durst bereikt de bal nog maar net als eerste. Durst passt de bal in één keer door. Gillispie rent richting de bal. Durst bereikt de bal nog maar net als eerste. Durst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milford BC - World Renowned Super Stars 1:1

80e minuut.
McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. May rent richting de bal. May geeft een hoge lob. McQueen is nu in balbezit. McQueen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zahn passt de bal in één keer door. Howard rent richting de bal. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milford BC - World Renowned Super Stars 1:2

84e minuut.
Emerson probeert naar een medespeler te passen. Garrett is nu in balbezit. Emerson verovert de bal door een tackle van achteren. Sheen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheen geeft de bal voor. Borchers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zahn passt de bal zonder na te denken. McQueen rent richting de bal. Johnson rent richting de bal. McQueen verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Milford BC - World Renowned Super Stars 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milford BC 69%, World Renowned Super Stars 31%.
Milford BC - World Renowned Super Stars 1:3