Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haribalsacinators Promising Grizzlies
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pinner rent richting de bal. Bottoms verovert de bal door een tackle van achteren. Bottoms passt de bal zonder na te denken. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth draait met de bal, schiet en ... Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis geeft een lange en hoge pass. Pinner kopt de bal weg. Bottoms rent richting de bal. Bottoms geeft een lange en hoge pass. Wallace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bosworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosworth schiet op doel. Wallace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - Promising Grizzlies 1:0

15e minuut.
Gilmore probeert naar een medespeler te passen. Claunch bereikt de bal nog maar net als eerste. Claunch passt de bal met de wreef. Patton is nu in balbezit. Patton haalt uit met een fantastische trap. Westbrook bokst de bal weg.

16e minuut.
Gilmore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claunch rent richting de bal. Claunch met een sublieme pass. Chase rent richting de bal. Chase schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Huber passt de bal met de wreef. Swanson heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Huber zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Huber naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Klungelig pakt Seagal de bal. Camic bereikt de bal nog maar net als eerste. Camic probeert naar een medespeler te passen. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - Promising Grizzlies 2:0

23e minuut.
Bottoms speelt de bal door. Bosworth is nu in balbezit. Seagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosworth onderschept slim de pass. Bosworth draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - Promising Grizzlies 3:0

30e minuut.
Black rent richting de bal. Claunch onderschept slim de pass. Met opzet legt Kotschau zijn tegenspeler op de grond. Kotschau is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Claunch passt de bal in één keer door. Gilmore rent richting de bal. Gilmore probeert naar een medespeler te passen. Patton is nu in balbezit. Patton draait met de bal, schiet en ... Westbrook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patton rent richting de bal. Patton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - Promising Grizzlies 3:1

42e minuut.
Bosworth draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Wallace met een harde bal richting middenveld. Gilmore rent richting de bal. Gilmore geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haribalsacinators 45%, Promising Grizzlies 55%.
Haribalsacinators - Promising Grizzlies 3:1

51e minuut.
Bottoms rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinner. Bottoms is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pence zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bosworth rent richting de bal. Bosworth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pence geeft een lange en hoge pass. Bottoms rent richting de bal. Bottoms passt de bal in één keer door. Bosworth rent richting de bal. Bosworth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pinner verovert de bal door een tackle van achteren. Pinner geeft een lange en hoge pass. Zalinsky rent richting de bal. Gilmore verovert de bal door een tackle van achteren. Gilmore geeft een lange en hoge pass. Westbrook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Patton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haribalsacinators - Promising Grizzlies 3:2

88e minuut.
Seagal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bottoms met een snelle inworp. Camic rent richting de bal. Camic geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haribalsacinators 42%, Promising Grizzlies 58%.
Haribalsacinators - Promising Grizzlies 3:2