Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricky XI World Renowned Super Stars
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Hazelwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sheen is nu in balbezit. Fulton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sheen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McQueen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher passt de bal zonder na te denken. Howard is nu in balbezit. McQueen rent richting de bal. McQueen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - World Renowned Super Stars 0:1

29e minuut.
Zahn onderschept slim de pass. Zahn passt de bal in één keer door. Howard rent richting de bal. McQueen is nu in balbezit. McQueen draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - World Renowned Super Stars 0:2

31e minuut.
Lawrence is nu in balbezit. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Ledford kopt de bal weg. Howard is nu in balbezit. Howard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - World Renowned Super Stars 0:3

33e minuut.
Odgers bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen met een sublieme pass. Howard heeft problemen om de bal te vangen. Howard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Floyd trapt de bal weg. Fletcher kopt de bal weg. McQueen rent richting de bal. McQueen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - World Renowned Super Stars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricky XI 67%, World Renowned Super Stars 33%.
Ricky XI - World Renowned Super Stars 0:4

47e minuut.
Howard is nu in balbezit. Crane probeert naar een medespeler te passen. Sheen rent richting de bal. Sheen geeft de bal voor. Howard springt en kopt de bal. Paal!

51e minuut.
Fulton probeert de bal aan de voet te houden. McQueen is nu in balbezit. McQueen met een sublieme pass. Howard rent richting de bal. Howard haalt uit met een fantastische trap. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
McQueen passt de bal in één keer door. Crane rent richting de bal. Howard onderschept slim de pass. Howard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - World Renowned Super Stars 0:5

90e minuut.
Conway geeft de bal voor. Klungelig pakt Lawrence de bal. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricky XI 75%, World Renowned Super Stars 25%.
Ricky XI - World Renowned Super Stars 0:5