Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Renowned Super Stars Ricky XI
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hitchcock rent richting de bal. Calhoun verovert de bal door een tackle van achteren. Calhoun met een sublieme pass. Howard heeft problemen om de bal te vangen. Howard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
McQueen is nu in balbezit. McQueen geeft een hoge lob. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ... Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Renowned Super Stars - Ricky XI 1:0

14e minuut.
Calhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Calhoun passt de bal zonder na te denken. Conway speelt de bal door. Ledford is nu in balbezit. Ledford passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Odgers onderschept slim de pass. Zahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahn passt de bal zonder na te denken. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hill geeft de bal voor. Sheen kopt de bal weg. Odgers heeft problemen om de bal te vangen. McQueen rent richting de bal. McQueen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Conway kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortiz de bal. Obrzut rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Ledford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hitchcock bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen verovert de bal door een tackle van achteren. McQueen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
World Renowned Super Stars - Ricky XI 2:0

45e minuut.
Odgers is nu in balbezit. Calhoun onderschept slim de pass. Calhoun speelt de bal door. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee schiet op doel. Arnaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Renowned Super Stars 30%, Ricky XI 70%.
World Renowned Super Stars - Ricky XI 2:0

57e minuut.
Lawrence probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sheen is nu in balbezit. Lawrence rent richting de bal. Lawrence geeft de bal voor. Sheen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Conway is nu in balbezit. Conway speelt de bal door. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crane de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
World Renowned Super Stars - Ricky XI 3:0

68e minuut.
Lawrence speelt de bal door. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hitchcock zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hitchcock moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hitchcock schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Daar is Conway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calhoun met een sublieme pass. Howard rent richting de bal. McQueen rent richting de bal. McQueen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Zahn de bal. Zahn geeft een hoge lob. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
World Renowned Super Stars - Ricky XI 4:0

89e minuut.
Inworp. Underwood met de inworp. Klungelig pakt Crane de bal. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Renowned Super Stars 28%, Ricky XI 72%.
World Renowned Super Stars - Ricky XI 4:0