Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holosko7 Fearsome Cowboys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie speelt de bal door. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
holosko7 - Fearsome Cowboys 1:0

13e minuut.
Pollard geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Letterman met een snelle inworp. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

15e minuut.
McCoy trapt de bal weg van het doel. Ironside kopt de bal weg. Roosevelt is nu in balbezit. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo met een sublieme pass. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
D`Angelo probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooley rent richting de bal. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abraham speelt de bal door. D`Angelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pollard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ironside geeft de bal voor. Peterson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kidd. Kidd krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Whitsitt geeft een hoge lob. Jay heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Whitsitt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Persson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ironside is nu in balbezit. Ironside passt de bal in één keer door. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
holosko7 - Fearsome Cowboys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holosko7 44%, Fearsome Cowboys 56%.
holosko7 - Fearsome Cowboys 2:0

75e minuut.
Roosevelt heeft problemen om de bal te vangen. Lefferts rent richting de bal. D`Angelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Angelo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Mackenzie passt de bal met de wreef. Letterman heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Byboth. Byboth krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jay met een sublieme pass. Roosevelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham rent richting de bal. Roosevelt onderschept slim de pass. Roosevelt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holosko7 46%, Fearsome Cowboys 54%.
holosko7 - Fearsome Cowboys 2:0