Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promising Grizzlies Africans United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Claunch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziering rent richting de bal. Ziering met een sublieme pass. Daar is Prince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chung is nu in balbezit. Chung haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tamme de bal. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Grizzlies - Africans United 0:1

31e minuut.
Reis geeft een lange en hoge pass. Grayson rent richting de bal. Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chung krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chase is nu in balbezit. Chung rent richting de bal. Prince is nu in balbezit. Prince haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gibbs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grayson heeft problemen om de bal te vangen. Chung rent richting de bal. Chung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Grizzlies 63%, Africans United 37%.
Promising Grizzlies - Africans United 0:1

47e minuut.
Ziering is nu in balbezit. Claunch verovert de bal door een tackle van achteren. Booty is nu in balbezit. Claunch is nu in balbezit. Claunch draait met de bal, schiet en ... Detter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Reis kopt de bal weg. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince passt de bal in één keer door. Chung rent richting de bal. Chung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Grizzlies - Africans United 0:2

59e minuut.
Doeltrap. Seagal trapt de bal weg van het doel. Claunch kopt de bal weg. Patton rent richting de bal. Patton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
McNicol geeft een hoge lob. Daar is Seagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince is nu in balbezit. Prince haalt uit met een fantastische trap. Wallace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Grizzlies - Africans United 0:3

68e minuut.
Gibbs is nu in balbezit. Gibbs draait met de bal, schiet en ... Bottoms bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoms draait met de bal, schiet en ... Wallace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Grizzlies - Africans United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Grizzlies 52%, Africans United 48%.
Promising Grizzlies - Africans United 0:4