Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haribalsacinators Milford BC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Swanson probeert naar een medespeler te passen. Cherundolo geeft een lange en hoge pass. Swanson rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alleyne is nu in balbezit. Black rent richting de bal. Black speelt de bal door. Gillispie rent richting de bal. Gillispie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cartman passt de bal in één keer door. Zalinsky is nu in balbezit. Durst verovert de bal door een tackle van achteren. Durst haalt uit met een fantastische trap. Kotschau probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cartman verovert de bal door een tackle van achteren. Cartman met een sublieme pass. Black rent richting de bal. Durst verovert de bal door een tackle van achteren. Durst draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haribalsacinators 66%, Milford BC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haribalsacinators - Milford BC 0:0

66e minuut.
Alleyne probeert naar een medespeler te passen. Durst bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cartman. Cartman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haribalsacinators 50%, Milford BC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haribalsacinators - Milford BC 0:0