Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milford BC Haribalsacinators
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
May geeft een hoge lob. Durst kopt de bal weg. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reis met een snelle inworp. Black is nu in balbezit. Durst verovert de bal door een tackle van achteren. Durst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cartman passt de bal zonder na te denken. Durst bereikt de bal nog maar net als eerste. Durst passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Black is nu in balbezit. Durst onderschept slim de pass. Cartman maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cartman naar de kleedkamers voor een vroege douche. Durst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Johnson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Westbrook maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milford BC - Haribalsacinators 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milford BC 55%, Haribalsacinators 45%.
Milford BC - Haribalsacinators 1:0

66e minuut.
Swanson geeft een hoge lob. Alleyne is nu in balbezit. Alleyne passt de bal zonder na te denken. Bosworth rent richting de bal. Bosworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milford BC - Haribalsacinators 1:1

79e minuut.
Alleyne verovert de bal door een tackle van achteren. Alleyne passt de bal met de wreef. Gillispie rent richting de bal. Gillispie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kotschau de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milford BC - Haribalsacinators 2:1

82e minuut.
McBride geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stein met de inworp. Durst controleert de bal met de borst. Durst geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milford BC 31%, Haribalsacinators 69%.
Milford BC - Haribalsacinators 2:1