Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricky XI holosko7
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Abraham rent richting de bal. Odgers verovert de bal door een tackle van achteren. Odgers passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hitchcock de bal. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hill geeft de bal voor. Vonckx kopt de bal weg. Hitchcock kan de bal niet met de borst controleren. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Hazelwood rent richting de bal. Vonckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vonckx krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Odgers is nu in balbezit. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - holosko7 0:1

37e minuut.
Mackenzie passt de bal met de wreef. Peterson rent richting de bal. Hitchcock begaat een overtreding. Hitchcock krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricky XI 58%, holosko7 42%.
Ricky XI - holosko7 0:1

47e minuut.
Fulton rent richting de bal. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Odgers probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie passt de bal met de wreef. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricky XI - holosko7 0:2

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Letterman met de inworp. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap. Peterson kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricky XI 55%, holosko7 45%.
Ricky XI - holosko7 0:2