Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Renowned Super Stars Fearsome Cowboys
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Obrzut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker met de inworp. Roosevelt is nu in balbezit. Roosevelt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Howard schiet op doel. Beckerman probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ledford neemt de hoekschop. Howard krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefferts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefferts krijgt een gele kaart. McQueen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. McQueen kan niet meer verder spelen. O`Reilly komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Pollard rent richting de bal. Lefferts bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly onderschept slim de pass. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Renowned Super Stars 43%, Fearsome Cowboys 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
World Renowned Super Stars - Fearsome Cowboys 0:0

69e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford rent richting de bal. Ledford passt de bal in één keer door. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Howard is nu in balbezit. Howard passt de bal in één keer door. Daar is O`Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Pollard verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Renowned Super Stars 30%, Fearsome Cowboys 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
World Renowned Super Stars - Fearsome Cowboys 0:0