Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggg lets go sayroh lima
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Houston passt de bal met de wreef. Van Buren is nu in balbezit. Pareja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pareja krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Heaps is nu in balbezit. Heaps passt de bal met de wreef. Wilson met een sublieme pass. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hetherington is nu in balbezit. Pareja is nu in balbezit. Pareja passt de bal met de wreef. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Heaps probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pareja. Pareja krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg lets go 53%, sayroh lima 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ggg lets go - sayroh lima 0:0

59e minuut.
Lance kopt de bal weg. Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merritt de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wilson passt de bal met de wreef. Lance rent richting de bal. Wilcox verovert de bal door een tackle van achteren. Cronin rent richting de bal. Cronin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Coggins met een sublieme pass. Farrow is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cronin. Cronin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Heaps geeft een lange en hoge pass. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Woodson de bal onder controle te krijgen. Woodson geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg lets go 54%, sayroh lima 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ggg lets go - sayroh lima 0:0