Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
demarkus D.C. Cavaliers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodson met een snelle inworp. Chery is nu in balbezit. Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson geeft de bal voor. Zito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Chery geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zimmerman de bal. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Braxton met een sublieme pass. Layfield is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harlan. Harlan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Garnett rent richting de bal. Garnett met een sublieme pass. Zimmerman met een sublieme pass. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell schiet op doel. Kay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Woodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlan rent richting de bal. Harlan passt de bal met de wreef. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Kay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Day geeft een lange en hoge pass. Inworp. Applebottom met een snelle inworp. Chery is nu in balbezit. Chery geeft een lange en hoge pass. Kay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
demarkus - D.C. Cavaliers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 49%, D.C. Cavaliers 51%.
demarkus - D.C. Cavaliers 0:1

51e minuut.
Shelly raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Note komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zimmerman speelt de bal door. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxton rent richting de bal. Van Note onderschept slim de pass. Van Note schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Victorine passt de bal zonder na te denken. Jones rent richting de bal. Jones geeft een lange en hoge pass. Van Note is nu in balbezit. Van Note draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jones speelt de bal door. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt geeft een hoge lob. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 49%, D.C. Cavaliers 51%.
demarkus - D.C. Cavaliers 0:1