Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jrdndnd BlackBird
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Garner onderschept slim de pass. Garner geeft een lange en hoge pass. Holmes rent richting de bal. Ijaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ijaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vagenas verovert de bal door een tackle van achteren. Vagenas passt de bal met de wreef. Dreyfus is nu in balbezit. David onderschept slim de pass. David draait met de bal, schiet en ... Forenza bokst de bal weg.

23e minuut.
Vagenas met een sublieme pass. Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jrdndnd - BlackBird 1:0

26e minuut.
Wooden onderschept slim de pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner is nu in balbezit. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel. Forenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
jrdndnd - BlackBird 2:0

40e minuut.
Wooden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelac geeft een lange en hoge pass. Vagenas rent richting de bal. Vagenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jrdndnd 40%, BlackBird 60%.
jrdndnd - BlackBird 2:0

51e minuut.
Wooden met een sublieme pass. Klungelig pakt Dreyfus de bal. Dreyfus geeft een lange en hoge pass. Morgan rent richting de bal. Morgan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Garner onderschept slim de pass. David onderschept slim de pass. Urbina is nu in balbezit. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... Forenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Schayes passt de bal met de wreef. Dreyfus rent richting de bal. Urbina rent richting de bal. Dreyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Dreyfus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jrdndnd - BlackBird 2:1

82e minuut.
Schayes geeft een lange en hoge pass. Daar is Abell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel. Holmes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jrdndnd 50%, BlackBird 50%.
jrdndnd - BlackBird 2:1