Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
demarkus sayroh lima
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zimmerman passt de bal met de wreef. Woodson is nu in balbezit. Woodson met een sublieme pass. Merritt is nu in balbezit. Merritt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Obrzut is nu in balbezit. Hudson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrzut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. French met een snel genomen vrije trap. Daar is Day, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt haalt uit met een fantastische trap. Kay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
demarkus - sayroh lima 0:1

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kay met een harde bal richting middenveld. Zimmerman kopt de bal weg. Layfield is nu in balbezit. Layfield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Brand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmerman rent richting de bal. Brand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brand krijgt een gele kaart. Zimmerman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zimmerman kan niet meer verder spelen. Cunningham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 53%, sayroh lima 47%.
demarkus - sayroh lima 0:1

58e minuut.
Greenspan verovert de bal door een tackle van achteren. Greenspan passt de bal in één keer door. French rent richting de bal. Layfield verovert de bal door een tackle van achteren. Layfield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Medlock geeft een hoge lob. Inworp. Houston met de inworp. Brand is nu in balbezit. Brand geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Layfield probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Woodson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
demarkus - sayroh lima 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 50%, sayroh lima 50%.
demarkus - sayroh lima 0:2