Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sayroh lima D.C. Cavaliers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Braxton heeft problemen om de bal te vangen. Braxton geeft een lange en hoge pass. Chery kopt de bal weg. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Campbell rent richting de bal. Houston rent richting de bal. Campbell onderschept slim de pass. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sayroh lima - D.C. Cavaliers 0:1

12e minuut.
Woodson is nu in balbezit. Woodson geeft een lange en hoge pass. Hyatt controleert de bal met de borst. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Obrzut kopt de bal weg. Merritt is nu in balbezit. Hemple bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt onderschept slim de pass. Merritt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zito trapt de bal weg. Pareja kopt de bal weg. Hemple rent richting de bal. Merritt onderschept slim de pass. Merritt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Woodson rent richting de bal. Woodson schiet op doel. Zito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zito trapt de bal weg van het doel. Pareja kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hemple de bal onder controle te krijgen. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hemple geeft een hoge lob. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrzut is nu in balbezit. Chery verovert de bal door een tackle van achteren. Chery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sayroh lima - D.C. Cavaliers 0:2

30e minuut.
Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja passt de bal met de wreef. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sayroh lima - D.C. Cavaliers 1:2

38e minuut.
Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Pareja probeert naar een medespeler te passen. Merritt is nu in balbezit. Merritt draait met de bal, schiet en ... Zito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayroh lima 53%, D.C. Cavaliers 47%.
sayroh lima - D.C. Cavaliers 1:2

61e minuut.
Harlan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodson met de inworp. Pareja rent richting de bal. Pareja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Lance de bal onder controle te krijgen. Obrzut is nu in balbezit. Campbell onderschept slim de pass. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Victorine geeft de bal voor. Inworp. Woodson met een snelle inworp. Pareja is nu in balbezit. Pareja geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayroh lima 45%, D.C. Cavaliers 55%.
sayroh lima - D.C. Cavaliers 1:2