Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
demarkus ggg lets go
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronin probeert naar een medespeler te passen. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson haalt uit met een fantastische trap. Kay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coulter heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
demarkus - ggg lets go 0:1

10e minuut.
Collins rent richting de bal. Collins begaat een overtreding. Collins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilson met een snel genomen vrije trap. Hendrickson is nu in balbezit. Hendrickson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Coggins geeft een hoge lob. Van Buren rent richting de bal. Met opzet legt Day zijn tegenspeler op de grond. Day krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jaso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Layfield rent richting de bal. Layfield draait met de bal, schiet en ... Burger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 61%, ggg lets go 39%.
demarkus - ggg lets go 0:1

48e minuut.
Cronin speelt de bal door. Medlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickson onderschept slim de pass. Hendrickson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
demarkus - ggg lets go 0:2

52e minuut.
Collins raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Livingston komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Medlock geeft een hoge lob. Inworp. Wilcox met de inworp. Cronin rent richting de bal. Cronin geeft een lange en hoge pass. Kay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 52%, ggg lets go 48%.
demarkus - ggg lets go 0:2