Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lingardinho FC sayroh lima
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Woodburn is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lance zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - sayroh lima 0:1

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Greenspan trapt de bal weg. Bigsby kopt de bal weg. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lingardinho FC - sayroh lima 1:1

15e minuut.
Obrzut geeft een lange en hoge pass. Pareja is nu in balbezit. Pareja passt de bal met de wreef. Merritt rent richting de bal. Merritt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hess passt de bal met de wreef. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrzut verovert de bal door een tackle van achteren. McNelis bereikt de bal nog maar net als eerste. McNelis schiet op doel. Heinz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - sayroh lima 2:1

36e minuut.
McNelis passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pareja rent richting de bal. Pareja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cassar passt de bal met de wreef. McNelis rent richting de bal. McNelis passt de bal met de wreef. Thurman rent richting de bal. Thurman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - sayroh lima 3:1

41e minuut.
Brand passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Houston de bal. Houston speelt de bal door. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman draait met de bal, schiet en ... Heinz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingardinho FC 36%, sayroh lima 64%.
Lingardinho FC - sayroh lima 3:1

52e minuut.
Woodson is nu in balbezit. Bigsby is nu in balbezit. Woodson verovert de bal door een tackle van achteren. Woodson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merritt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Woodson rent richting de bal. Bigsby bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigsby met een sublieme pass. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand geeft een lange en hoge pass. Havlicek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Thurman rent richting de bal. McNelis rent richting de bal. McNelis haalt uit met een fantastische trap. Woodburn rent richting de bal. Woodburn schiet op doel. De bal raakt de paal. Heinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cassar verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar probeert naar een medespeler te passen. Thurman is nu in balbezit. Thurman haalt uit met een fantastische trap. Greenspan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
French raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heaps komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingardinho FC 44%, sayroh lima 56%.
Lingardinho FC - sayroh lima 3:1